Assortiment

Ons assortiment is groot

brodenTegen het einde van de nacht,aan het begin van de ochtend, beginnen de broodbakkers aan uw dagelijks brood! Van diverse soorten bloem zoals wit, bruin, volkoren, waldkorn en spelt worden de lekkerste soorten brood gemaakt.

Verschillende toevoegingen, die we hier niet allemaal verklappen, geven ieder brood zijn eigen specifieke smaak en onze vaardige bakkershanden zorgen voor een eigen uiterlijk. Gist en vooral tijd geven het brood volume en malsheid.
Wist u overigens dat wij ook brood voor u bakken zonder gist? Desem (een biologisch product) zorgt in dit geval voor werking en smaakontwikkeling.
Na enige tijd in de rijskast mag het brood de oven in voor een knapperige korst en een mooi kleurtje, even afkoelen en dan kan het de winkel in waar u kunt kiezen uit: wit, bruin, tarwe, volkoren, waldkorn, casino, hoog, knip, heel, half, het is er allemaal!
Als het zogenaamde grootbrood de rijskast ingaat, hebben de bakkers tijd voor de rest van het assortiment zoals cadetten wit of bruin met en zonder zaad, harde broodjes, stokbroden, croissantjes, krentenbollen en niet te vergeten een van onze specialiteiten: de Friese pof! Een reuze krentenbol gevuld met roomboterkaneelsuiker! In de winter is er zelfs een variant met stoofpeer, die moet u echt eens proberen!

U ziet, er is keus genoeg,komt u eens naar onze winkel om uzelf te overtuigen van het vakmanschap van onze bakkers!

‘s Morgens in alle vroegte staan de banketbakkers op om voor u de lekkerste taarten, gebakjes, koekjes en diverse soorten stuksgoed te maken! Zij beginnen met het vullen van de winkel met onder andere moorkoppen, slagroompunten, marsepeinpunten, mokkapunten, tompouces, vruchtengebak, advocaat, hazelnoot en een wisselende smaak bavaroisgebak. In ons assortiment vindt u ook vlaaien waarvan ook de bodem door ons zelf gemaakt wordt! De appelkruimel en kersenvlaai kent iedereen wel, maar heeft u wel eens peren/chocola of Christoffelvlaai gegeten?

Komt u maar eens kijken en kiezen uit ons enorme aanbod, er staan altijd een aantal vlaaien in onze prachtige vitrine en staat uw smaak er niet bij, dan kunnen onze banket-bakkers de juiste binnen enkele minuten vers voor u maken!

Ook de bekende gevulde koek, het saucijzenbroodje, de appelflap en het amandelbroodje ontbreken niet in ons assortiment. Gemaakt van de allerbeste roomboterkorst in combinatie met verse appels, amandelspijs of heerlijk gehakt. Ook hier worden regelmatig nieuwe producten aan toegevoegd zoals de Bella-koek, de roombotersprits of de kersenrondo.

Een speciale vermelding verdienen onze taarten, van 8 tot 60 personen, in slagroom, mokka, vruchten of marsepein. Voor kinderen zijn er de zogenaamde Amerikaanse taarten met daarop een tafereel met auto’s, motoren of een Disney karakter. Wat dacht u van een fototaart met een afbeelding naar keuze van uw kind of de jubilaris of het bruidspaar!

En zo komen we bij een bijzondere tak van banketbakken, de bruidstaart, van 1 tot 7 lagen, voor 15 of 150 personen, met witte of rode of misschien wel paarse rozen (we hebben zelfs wel eens op verzoek zwarte gemaakt) het is allemaal bespreekbaar. In de winkel ligt een boek met door ons gemaakte bruidstaarten waaruit u een keus kunt maken of zich door kunt laten inspireren voor een eigen ontwerp.

Taarten

Al meer dan 68 jaar maakt bakkerij Jongeneel zijn wel bekende bruidstaarten. Verkrijgbaar van 10 tot 150 personen, van 1 tot 8 verdiepingen in verschillende smaken en kleuren en diverse decoraties.
Als u uit kunt leggen wat u hebben wilt, kunnen wij het maken!

In onze winkel hebben wij een boek met voorbeelden van de door ons gemaakte bruidstaarten. Waar u uit kunt kiezen of zich door kunt laten inspireren voor een eigen ontwerp. Op deze website laten wij u enkele voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze winkel, u kunt door middel van een afspraak met één van de medewerksters uw droomtaart bespreken.

Bruidstaarten

 

 

 

 

Maar Bakkerij Jongeneel biedt u nog meer!

Wist u dat u naast de bekende suikervrije slagroomsoes met aardbeiensmaak en de suikervrije appelcarree, ook bij ons terecht kunt voor koemelkvrije koekjes en glutenvrije cakejes?
Een specialiteit van Bakkerij Jongeneel is de pain d’amandel, een koekje van wellingtonspijs met daarop mokkacreme en doorgehaald door de beste kwaliteit donkere callebaut chocolade afgewerkt met een amandeltje!

Zo´n 65 jaar geleden bedacht door de grondlegger van ons bedrijf, de oude meneer Jongeneel en nog steeds een doorslaand succes, mensen komen er van heinde en verre voor naar Nieuw-Vennep !

Voor moederdag maken wij hartentaarten in verschillende smaken! Geef moeder een taart….zij is het waard!
Met pasen bakken wij voor u paasbroden, ook alweer zo’n Jongeneel klassieker gevuld met amandelspijs en abrikozen en afgewerkt met fondant.
De decembermaand is geen feest, als u niet bij Jongeneel bent geweest! Letters van banket, speculaas, de onovertroffen kerststollen, oliebollen, appelbeignets, slapen die bakkers ook wel eens?
Met drie parkeerplaatsen op eigen terrein, een fietsenrek, een haak voor de hond, en een enorm parkeerterrein aan de overkant is er altijd voor iedereen een plekje, dus wat let u om eens aan te komen op de Venneperweg 461!

UW GEBAK EN TAART bestelt u gemakkelijk online op: WWW.JONGENEELGEBAKSERVICE.NL
BESTEL NU